Vedd át az irányítást! Ez volt a hívószava a MAJOSZ (Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége) és az Innsokart Klaszter közös szervezésű Nyárköszöntő üzleti találkozójának, amely vidéki kkv fejlesztési kiskonferencián több, mint 20 vállalat képviselte magát június 21-én pénteken a napfényes Balatonszéplak-Felsőn.

A program előadásai arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy a kkv szektorban nagyszerű ötletekkel, kisebb költségvetésből is lehet fejlődést elérni. Az első előadáson Kulcsár Alexandra, az ERP-consulting.hu vezető tanácsadója a járműalkatrészgyártásban alkalmazott vállalatirányítási rendszerekről tartott egy gondolatébresztő előadást, majd Dr. Györgypál László, a Pozi.tech képviseletében az ipari termelés hatékonyságának legfontosabb szűk keresztmetszetéről, azaz a logisztikáról beszélt, bemutatta hogyan lehet optimalizálni, pontosan nyomon követni az objektumok helyzetét és mozgását bármilyen típusú beltéri vagy kültéri környezetben, valós időben, a legnagyobb pontossággal.

A résztvevők nemcsak a kkv fejlesztési lehetőségekről kaphattak információkat, hanem egy könnyed Balaton parti ebéd után elektromos hajózáson is részt vettek, emellett át vehették az irányítást elektromos egykerekűek, elektromos rollerek, elektromos kerékpárok és elektromos autók, pontosabban két elképesztő Tesla felett.

A rendezvényen kipróbálható csodálatos eszközöket a MAJOSZ együttműködő partnereinknek köszönhettük: az izgalmas elektromos egykerekűeket és rollereket az I’NMOTION HUNGARY, a gyönyörű elektromos kerékpárokat a CSEPELBIKE, míg a lenyűgöző Teslákat az ETALON TOOLS KFT. ajánlotta fel. Az impozáns helyszínt és az elektromos hajózást a Calypso Étterem biztosította.

https://www.automotivesuppliers.hu/news-posts/a-balatonon-tartott-kozos-nyarkoszonto-uzleti-talalkozot-az-innoskart-klaszter-es-a-majosz/