Gratulálunk az Unicomp Informatikai Kft-nek! A 2016. évi Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon a GrainPatrol Premium Systemmel különdíjat nyertek. Örömmel vettük az erről szóló értesítésüket.

Kedves Innoskart Klasztertagok!

Az informatikai csúcstechnológia és mezőgazdaság összekapcsolása: ezt nyújtja a Bábolnai Gazdanapok nagydíjpályázatának különdíját elnyert fejlesztésünk.

A GrainPatrol Premium System (GPPS) rendszer fejlesztőjeként és forgalmazójaként az UNICOMP Informatika Kft a Bábolnai Gazdanapok 2016 kiállításon különdíjban részesült.

Újításunk legfontosabb előnyei a modern mezőgazdálkodás élvonalát képviselik Magyarországon.

Mivel érdemelte ki a rangos szakmai díjat a gabona hosszú távú minőségőrző tárolását biztosító fejlesztésünk?

A GrainPatrol újonnan bemutatott változata:

  • még több speciális érzékelővel ellátott, a betakarított terményt minden eddiginél több ponton monitorizáló szondáival megbízható gabonaőrként működik éjjel-nappal,
  • a bázisállomás vezeték nélküli rendszeren keresztül integrálja a betárolt terményhalomból folyamatosan érkező adatokat,
  • a szerver az összesített információk alapján lehetővé teszi a gabona kényelmes távolsági felügyeletét számítógépről vagy okostelefonról,
  • GrainPatrollal a termény hosszabb ideig megőrzi minőségét és eladható marad!

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy mindezekért az újításainkért a jubileumi Bábolnai Gazdanapok különdíját vehettünk át.

Látogasson meg Ön is a bennünket a Bábolnai Gazdanapokon, hogy az elsők között ismerkedhessen meg az idei kiállítás újdonságával, amely a kiállítás alkalmából kedvezménnyel vásárolható meg!

Az E4-es kiállítócsarnokban, közvetlenül a GOSZ mellett, a CS11 bemutatóhelyen találja standunkat!