Pályázati közlemények RSS

 1. TÁMOP-TIOP és EFOP-RSZTOP operatív programokhoz kapcsolódó ügyfélszolgálat nyitva tartása

  Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 9/2017. (V.19.) NGM rendeletben foglaltakra tekintettel az Emberi Erőforrások Minisztériumának TÁMOP-TIOP és EFOP-RSZTOP programokhoz kapcsolódó ügyfélszolgálatán az ügyfélfogadás 2018. április 21-én (szombat) 12 óráig üzemel.
 2. Módosult a „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása hitel” című Felhívás Termékleírása

  Tájékoztatjuk a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása hitel” című (GINOP-8.1.1-16 kódszámú) Hitelprogram Termékleírásában 2018. 04.23-i hatállyal az alábbi főbb módosítások történtek:
 3. A szegregátumokban élők lakhatási körülményeinek javítása című felhívás benyújtási lehetőségének felfüggesztése

  Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A szegregátumokban élők lakhatási körülményeinek javítása” című (EFOP-2.4.3-18 kódszámú) felhívás kapcsán szakmai módosításokra kerül sor.
 4. Technikai jellegű módosítás a Professzionális klaszterszervezetek minőségi szolgáltatásnyújtásának támogatása című felhívás szövegében

  Értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Professzionális klaszterszervezetek minőségi szolgáltatásnyújtásának támogatása” című (GINOP 1.3.2-15 kódszámú) felhívás adminisztrációs hiba miatt cserélésre került a korábban megjelent módosítások alapján.
 5. Módosult a Nemzeti turisztikai marketing és keresletösztönző program című felhívás

  A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Nemzeti turisztikai marketing és keresletösztönző program” című (GINOP-1.3.5-15 kódszámú) felhívás „3.2. A projekt műszaki-szakmai tartalmával és a megvalósítással kapcsolatos elvárások” pontja a mai nappal módosult az alábbiak szerint: