Cím: 1149 Budapest, Egressy út 17-21.
(A Suzuki ház épületének 1. emeletén)
E-mail: e-mail kapcsolatfelvétel
Web: www.rubin.hu
Telefon: +36 (1) 469-4020
Fax: +36 (1) 469-4029

Bemutatkozás

Célunk, hogy egyedi informatikai megoldásaink a lehető leghatékonyabban szolgálják ki ügyfeleink üzleti folyamatait és hozzájáruljanak partnereink sikeréhez. Cégünk szoftverfejlesztésre és hardvergyártásra szakosodott 1991-ben létrehozott innovatív társaság.

Társaságunk, jelentős tapasztalattal rendelkezik szoftverfejlesztés és hardvergyártás területén, ezáltal teljes körű informatikai megoldást és szolgáltatást nyújtunk. Cégfilozófiánk és alkalmazott módszertanunk egyik pillére a folyamat-szemléletű megközelítés. Hatékony, projekteket támogató szervezetünk és a hozzá szervesen kapcsolódó projektalapú munkamódszerünk biztosítja cégünk számára a változásokra való gyors reagálás képességét.

Fő profilunk: 

Infrastruktúra management, távfelügyeleti rendszerek, egyedi szoftverek, és egyéb real-time, prepaid alkalmazások készítése, valamint ezek karbantartása, akár 24 órás rendelkezésre állással. 

A Rubin Informatikai Zrt. által szállított egyedi szoftver- és hardvertermékeink megbízható minőségét, partnereink nagyra értékelik. Ügyfeleink megtisztelő bizalmát termékeink további fejlesztésével, megbízhatóságával és kiváló minőségével köszönjük meg.